Ad Up Gastvrij

Het centrale registratiesysteem voor de horeca

Een bezoek aan een restaurant of café op de planning?

De corona maatregelen stellen dat er een gastenregistratie en gezondheidscheck gevoerd moet worden. Met Ad Up Gastvrij bieden wij hiervoor een centraal registratiesysteem aan.

Registreren doe je eenvoudig en veilig en kan op de volgende twee manieren:
1. Vanuit huis voorafgaand aan je bezoek. Vul de naam van het restaurant/cafe/hotel in de zoekbalk op de homepage van www.adup-gastvrij.nl in en vul de benodigde gegevens in;

2. Bij de deur van het restaurant/cafe/hotel scan je de gepersonaliseerde QR code en vul je de benodigde gegevens in.

Registratie via Ad Up Gastvrij is natuurlijk corona-proof. Dus geen pennen doorgeven, geen papiertjes bewaren maar gewoon een makkelijk online formulier. Ad Up Gastvrij werkt volgens de AVG-wetgeving. De data worden automatisch, na de door de overheid bepaalde bewaartermijn van 14 dagen, verwijderd.

Hoe meer horeca mee doet, hoe makkelijker het wordt!
Het platform beschikt over een Scan. Klik. Registreer. mogelijkheid. Dit betekent dat de gast (als zij daarvoor kiest) bij een volgend bezoek zich met een druk op de knop kan regisreren. Handig hè? Dit verkort natuurlijk de doorlooptijd en maakt het voor ondernemer en gast zo makkelijk mogelijk!

Ben jij een  horecaondernemer in een van de deelnemende steden?
Meld je eenvoudig aan door in te klikken op “Bedrijf aanmelden“. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hierna ontvang van je van ons alle informatie en je gepersonaliseerde QR-code.

Wil je jouw stad aanmelden voor Ad Up Gastvrij?
Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

 

AVG-wetgeving

De privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt gewaarborgd wat betekent dat het platform Ad Up Gastvrij volledig AVG-proof is.

Alle verkregen data worden versleuteld in databases opgeslagen. Deze data worden automatisch na de door de overheid bepaalde bewaartermijn van 14 dagen verwijderd. De verkregen data zijn nooit toegankelijk en inzichtelijk voor de horecaondernemer. 

Het platform Ad Up Gastvrij is privacy vriendelijk ontworpen volgens richtlijnen Autoriteit Persoonsgegevens.

Ad Up Gastvrij, het centrale registratieplatform voor de horeca